1 year ago

Na een prachtig openlucht concert, sluit ‘ Nooit Gedacht’ het muziekseizoen af! Fijne vakantie allemaal !!!

1 year ago

Kom gezellig luisteren! ‘Nooit Gedacht’ sluit het muzikale seizoen af met een leuk concert in eigen dorp !!????

1 year ago

Morgenavond spelen we IN ‘de Nieuwenaar’ in de Antonialaan ! Kom gezellig luisteren!

1 year ago

Fanfare ‘ Nooit Gedacht’ laat zich horen en zien in Almkerk !

Foto's uit het bericht van Muziekvereniging Nooit Gedacht

Vanavond heeft onze penningmeester een prachtige cheque in ontvangst mogen nemen! Bedankt voor de interessante avond en de mooie cheque #rabobankaltena!!!! En natuurlijk iedereen bedankt voor de stem ... See more

1 year ago

Onze slaatjes aktie komt er weer aan!

1 year ago

Als u lid bent van de Rabobank en u woont in het Land van Heusden en Altena, dan kunt u vanaf vandaag op ons stemmen, u krijgt hiervan bericht van de Rabobank!
Lees meer op ... See more

1 year ago

Ze kunnen ook overal muziek opmaken nu op het feest van Hanny en Marco.

RegioWoudrichem

Tulpenconcert voor 'vrienden van Nooit Gedacht'

In 1898 is muziekvereniging Nooit Gedacht Almkerk opgericht. Dit jaar bestaat de vereniging 120 jaar. De aandacht gaat dit jaar naar het nog verder ... See more

« 4 of 9 »