4 months ago

Vrijdag 17 mei geeft Nooit Gedacht een concert, komt u ook??

5 months ago

Onze slaatjes aktie komt er weer aan!!!

5 months ago

Het sax kwartet zit er klaar voor!!

5 months ago

Zowel vanavond als morgen moedigen wij ‘de 80 van Altena’ aan! Vanavond kunt u ons kwartet vinden (vanaf ca 22:30 uur )aan de Voorstraat in Almkerk. En morgen zowel de slagwerkgroep als ons ... See more

7 months ago
RegioWoudrichem

Valentijnconcert in Almkerk

Vrijdag 15 februari organiseert fanfare Nooit Gedacht uit Almkerk een Valentijnsconcert in het Golfpark ‘Almkreek’, Hoekje 7b, Almkerk, aanvang 20:00 uur.

Tijdens ... See more

7 months ago

Bezoekers van dit concert kunnen hun geliefde ,vriend ,vriendin of iemand die een speciale betekenis heeft, verassen door het opdragen van een muziekwerk aan deze persoon.
Nooit Gedacht speelt een ... See more

RegioWoudrichem

Valentijnconcert fanfare NooitGedacht Almkerk

Vrijdag 15 februari organiseert fanfare Nooit Gedacht uit Almkerk een Valentijnsconcert in het golfpark ‘Almkreek’, Hoekje 7b, aanvang 20:00 ... See more

8 months ago

Onze euphonium sectie is al lekker aan het oefenen voor ons aankomend Valentijns concert op 15 februari!!!

9 months ago

« 2 of 9 »